Ondertekening intentieovereenkomst MFC Dorpshart Mijnsheerenland

0
478

20150212 Ondertekening intentieovereenkomst MFC Dorpshart Mijnsheerenland kleinMAASDAM – Wethouder Joosten van gemeente Binnenmaas en de heer Klein van Bres accommodaties bv hebben vandaag een intentieovereenkomst ondertekend voor de toekomstige exploitatie, het beheer en het onderhoud van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Dorpshart Mijnsheerenland.

Hiermee leggen zij de intentie vast om de exploitatie, het beheer en het onderhoud van de publieke functies van het MFC (sporthal, ontmoetingsruimte(n), bibliotheek, peuterspeelzaal en jongerensoos) onder te brengen bij Bres Accommodaties.

Foto: Gemeente Binnenmaas


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.