BoekStart workshop zingen en muziek maken in Numansdorp en ‘s-Gravendeel

0
246

imageHoeksche Waard – Net zoals ieder kind de aanleg heeft om te leren praten, lopen en lezen, heeft het bij de geboorte ook een natuurlijke aanleg voor het leggen van contacten en het maken van muziek. Aanraken, beweging en communicatie via geluiden zorgen ervoor dat het kindje een gevoel van vertrouwen en veiligheid ontwikkelt. Zangdocente Fabrina Willemse geeft op woensdag 4 maart een workshop zingen en muziek maken in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Tijdens deze vrolijke workshop zingen de kinderen samen met zangdocente Fabrina Willemse over Simon de Slang, dansen de deelnemers rond als beren en spelen ze op verschillende instrumentjes, terwijl er een leuk verhaaltje voorgelezen wordt. De ochtend is geschikt voor baby’s en peuters.

De workshop wordt tweemaal gegeven:

• 4 maart van 9:15 tot 10:00 uur in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel (VOL)
• 4 maart van 11:00 tot 11:45 uur in de Bibliotheek Numansdorp

De toegang is gratis. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen. Let op: de workshop in ‘s-Gravendeel is vol en er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de workshop in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.