Verkeersmaatregelen Roparun in Numansdorp

0
506

gestremdNUMANSDORP – Op zaterdag 23 mei 2015 gaat in Parijs en Hamburg de 24e Roparun van start. De finish van dit jaarlijkse loopevenement is maandag 25 mei in Rotterdam. De deelnemers die starten in Parijs komen ook dit jaar weer door Cromstrijen.

Verkeersmaatregelen
Op maandag 25 mei sluit de gemeente van 7.00 tot uiterlijk 18.00 uur voor alle verkeer, behalve voetgangers, de wegen af van het knooppunt Molendijk – Schuringsedijk – Fortlaan – Voorstraat en de Burg. de Zeeuwstraat tot aan de Vlielanderstraat – Weth. van de Veldenweg, het Flohilplein, de Hoekstraat, de Kerkstraat en de Heulbrug. Ook sluit de gemeente de Middelsluissedijk OZ, tussen de Burg. de Zeeuwstraat en de Schoolweg en de Middelsluissedijk Westzijde tussen de Burgemeester de Zeeuwstraat en de Zijplaan af.

Er geldt eenrichtingsverkeer vanaf de kruising Burg. de Zeeuwstraat – Weth. van de Veldenweg – Vlielanderstraat, Rijksstraatweg tot aan de rotonde (Peemeet). Daarnaast geldt er een parkeerverbod voor de linkerzijde van de Zijplaan (gezien vanuit de Middelsluissedijk WZ). De gemeente geeft de verkeersmaatregelen aan met de daarvoor geldende verkeersborden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.