Koninklijke onderscheiding voor de heer Kamp

0
496

Lintje-Peter-Kamp-13-juni-2015-3CROMSTRIJEN – Op zaterdagochtend 13 juni 2015 ontving de heer Kamp (Peter) uit handen van burgemeester Jan Luteijn een Koninklijke Onderscheiding. Gezien zijn lokale maatschappelijke betrokkenheid is de heer Kamp benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Kamp ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor Korfbalvereniging Oranje Zwart/De Hoekse in Maasdam. Hij is sinds 1998 bestuurslid. Maar al vanaf 1994 organiseert hij de jaarlijkse rommelmarkt. Daarnaast is hij onder andere ook ledenwerver, jeugdcoach, wedstrijdsecretaris en kantinemedewerker.

Onmisbaar | Volgens burgemeester Jan Luteijn is de heer Kamp in alle opzichten een onmisbaar persoon voor de korfbalvereniging. ‘En daar komt bij dat hij ook een vriend is van velen, een sparringpartner, hulpvaardig, maar ook gezellig, vrolijk en altijd positief. Volgens velen zou de vereniging er heel anders hebben uitgezien of nog ingrijpender, zonder hem zou de korfbalverenging er mogelijk niet meer zijn! Nou dat laatste willen we ook in Cromstrijen niet, dus deze vrijwilliger moet echt nog een tijd doorgaan.’

De uitreiking van de onderscheiding gebeurde tijdens de rommelmarkt van Korfbalvereniging Oranje Zwart/De Hoekse in Maasdam.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.