Jubileum 35 jaar ZVS ‘s-Gravendeel – Activiteiten en oproep reünie

185

201507_zvs35jaar‘s-Gravendeel – Een bijzondere dag in het bestaan van onze vereniging mag toch zeker 14 augustus 1980 worden genoemd. Dat is namelijk de dag waarop onze vereniging officieel ‘geboren’ is. Sinds dat moment is het voor een ieder mogelijk zijn/haar favoriete sport te kunnen beoefenen binnen onze vereniging.

Het klinkt als lang geleden, en zo kunnen we het ook wel stellen. In 2015 vieren we dat het op die dag 35 jaar geleden is dat onze vereniging werd opgericht. In het kader van dit jubileum zullen wij daar uitgebreid aandacht aan besteden.

Zaterdag 12 september 2015 staat volledig in het teken van ons jubileum. Tijdens deze dag zijn er tal van activiteiten gepland. Zaterdagavond organiseren wij een reünie waarbij alle leden, oud-leden, vrijwilligers, oud-vrijwilligers en partners van harte welkom zijn. Er is tijd om onder genot van een hapje en drankje even gezellig bij te kletsen met alle mensen die elkaar jaren niet hebben gezien en mooie herinneringen kunnen nog eens met elkaar gedeeld worden.

  • Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
  • Locatie: Jongeren Sociëteit Orion, Strijenseweg 120, ‘s-Gravendeel
  • Toegang: gratis

Wij verwelkomen een ieder bij de reünie met een eerste gratis drankje. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Via www.zvs.nu/35jaar kan men heel eenvoudig aanmelden. Op deze speciale pagina is ook het volledige jubileumprogramma terug te vinden en het evenement kan via Facebook gedeeld worden.

Aanmelden kan tot 1 september 2015.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.