Winkeliers in Numansdorp presenteren unieke wijnroute

0
1301

WIJNROUTENUMANSDORP – Het centrum van Numansdorp is in korte tijd verrijkt met allemaal nieuwe winkels, maar nog lang niet iedereen is overal al verder gekomen dan de etalage en heeft binnen eens een kijkje genomen. Om u te laten zien wat het dorp tegenwoordig allemaal te bieden heeft, hebben de winkeliers een unieke wijnproeverij bedacht. Een wijnroute door heel de winkelstraat.

Na de grootschalige opknapbeurt van het winkelcentrum, klopt het dorpshart van Numansdorp al ruim een jaar als herboren. Dat sindsdien zeker een dozijn aan ondernemers er hun deuren hebben geopend, bewijst de aantrekkingskracht van het vernieuwde visitekaartje van het havendorp. Hierdoor is het er niet alleen mooier en gezelliger op geworden om er te winkelen, maar is ook het winkelaanbod verrijkt met allerlei nieuwe producten en diensten. Alleen, nog niet iedereen heeft overal al eens binnen een kijkje genomen.

Om het winkelend publiek te laten zien wat zij te bieden hebben, schenken zaterdag 10 oktober liefst 34 winkeliers in hun eigen zaak graag voor u een wijntje in. Zo kan men op ontspannen wijze en onder het genot van een drankje overal rondneuzen, een gezellig kennismakingspraatje maken met de winkeliers en een unieke avond beleven in het centrum van Numansdorp. Het is namelijk de allereerste keer dat de winkeliersvereniging deze bijzondere wijnproeverij organiseert. En na de succesvolle eerste editie van Tropical Moonlightshopping in juli en de enthousiaste reacties, denken wij hier een leuk vervolg aan te geven en hopen wij wederom op een geweldige avond voor zowel de winkeliers als het publiek.

Vanaf 19:00 tot 22:00 uur staan op 34 locaties door Gall & Gall en de Verleiding diverse geselecteerde flessen wijn voor u klaar. Vanaf 25 september is het mogelijk om bij La Plus Belle of De Lange Optiek voor 12,50 euro een wijnglas te kopen, waarmee u tijdens de wijnroute over dorp de winkels af mag lopen. U ontvangt daarbij een lijst met alle deelnemende winkeliers waarmee u zelf uw eigen wijnroute mag bepalen. De winkeliers heten u dan van harte welkom.

Aan bezoekers onder de 18 jaar zal geen alcohol worden verstrekt.

Ook kunt u voor informatie voortaan terecht op ons digitale huis: www.centrumnumansdorp.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.