Strijen pakt geen punten in Bergschenhoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

voetballerBergschenhoek – Het zag er lang naar uit dat een gedisciplineerd spelend Strijen met een gelijke stand kon gaan rusten tegen het nog ongeslagen BVCB, maar in de 40e minuut was het Yousif de Cock die voorbereidend werk van Mike van der Steen mocht afronden  en aangezien de inzet van Chelly Martina op de lat eindigde brak een voor Strijen negatieve 1-0 ruststand aan.

Na de rust konden Sharlton Sambo, Nigel Schaken en Gary Molenaars niet profiteren van de riante mogelijkheden en hield aan de andere zijde keeper Kosta de Wit – hij verving de geblesseerde Niels Konijnenburg voortreffelijk – met fraaie reddingen zijn doel verder schoon tot aan de 88e minuut toen Nicky Walbeek vrije doorgang kreeg van de opgerukte verdedigers. In de ultieme slotfase miste Pascal Burger vrij voor keeper Wesley van der Molen een opgelegde kans op de aansluitingstreffer.

A.s. zaterdag speelt Strijen thuis tegen Lombardijen en zal punten moeten pakken om niet al in een vroeg stadium in de problemen te komen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren