pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel organiseert Fancy Fair met opbrengst voor speelgoed Sophia Kinderziekenhuis

292

Sophia_Fair_Bouwsteen_A3‘s-Gravendeel – Onder het motto ‘kinderen voor kinderen’ organiseert pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel op woensdag 14 oktober a.s. een grootse fancy-fair. Van 16.00 tot 20.00 uur is er van alles en nog wat te doen in en rond de school aan De Vlasakker in ‘s-Gravendeel.

De opbrengst is deels bestemd voor de aanschaf van speelgoed voor het Sophia Kinderziekenhuis en deels voor educatief speelgoed voor de kinderen van De Bouwsteen.
Vermaak je met een van de vele knotsgekke spelletjes of waag een gokje met het enige echte Rad van Fortuin. Spring op ‘t springkussen, bezoek een echte berendokter, maak ‘n ritje in een ambulance of politieauto, koop ‘n goed kinderboek, laat je prachtig schminken of eet een hapje taart mee (of ander lekkers) op het horecaplein!
Benieuwd?
Kom dan 14 oktober tussen 16 en 20 uur naar deze fantastische fancy-fair op De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.