Trainer Wim van der Steene per direct weg bij NSVV

0
693

  NumansdorpNa overleg tussen het bestuur van NSVV en hoofdtrainer Wim van der Steene is besloten de samenwerking per direct te beëindigen. NSVV gaat op zoek naar een oplossing voor de rest van het seizoen.

De eerste competitie wedstrijd staat gepland op zaterdag 16 januari en is het uitspelen van het gestaakte duel tegen EBOH.
Streven is voor deze datum een oplossing gevonden te hebben. Het bestuur van NSVV heeft er alle vertrouwen in dat onze selectie een goed resultaat neerzet in de tweede helft van deze competitie. NSVV zoekt een trainer om onze talenten verder te laten groeien en onze ambities te realiseren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.