Kerstboominzameling in Oud-Beijerland groot succes

315

KerstboominzamelingOUD-BEIJERLAND – Werden er vorig jaar 2.338 kerstbomen ingeleverd in Oud-Beijerland; dit jaar stopte de teller pas bij 2.413 bomen. Met veel enthousiasme trokken de kinderen op woensdag 6 januari door het dorp op zoek naar kerstbomen om zo een zakcentje te verdienen.

Door de bomen opnieuw bij de ‘grote’ verzamelaars thuis op te halen, was het voor de jeugd aantrekkelijker om nog meer bomen in te zamelen. Immers, transport regelen was niet nodig. Ook dit jaar waren er weer fanatieke verzamelaars bij. Bij meerdere adressen haalde de gemeente meer dan 200 bomen op. Kortom, de medewerkers van de buitendienst hadden het woensdag maar druk met het inzamelen en versnipperen van de kerstbomen. De snippers worden gecomposteerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.