Bedrijfsnummersysteem vergroot vindbaarheid bedrijven Mijlpolder ‘s-Gravendeel

0
368

20150108_persbericht bedrijfsnummersysteem foto‘s-Gravendeel – In de afgelopen periode is er een bedrijfsnummersysteem ingevoerd op bedrijventerrein Mijlpolder in ‘s-Gravendeel. Dankzij het bedrijfsnummersysteem kunnen klanten en leveranciers hun bestemming makkelijker vinden.

Gemeente Binnenmaas en Ondernemerskring ’s-Gravendeel zijn zeer tevreden over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat in dit traject. Henk Warnar, voorzitter van Ondernemerskring ’s-Gravendeel, zegt hierover: “De gemeente en ondernemers moeten elkaar kunnen vinden als er zich problemen voordoen. We willen tenslotte gezamenlijk het bedrijventerrein opwaarderen. Het nieuwe bedrijfsnummersysteem draagt hier zeker aan bij.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.