Binnenmaas burgemeester Borgdorff leest voor op de kinderboerderij

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

7761258_origMIJNSHEERENLAND – Donderdagochtend 28 januari leest burgemeester André Borgdorff op de kinderboerderij Binnenmaas aan twee groepen kinderen voor uit het boek ‘We hebben er een geitje bij” van Marjet Huiberts en Iris Deppe. Dit vanwege de Nationale Voorleesdagen die van 27 januari t/m 6 februari 2016 worden georganiseerd. Tijdens deze dagen staat het voorlezen aan jonge kinderen tot zes jaar centraal.

Om 10 uur komt een groep kinderen van KDV De Peuterhoeve uit Maasdam naar de kinderboerderij op het Recreatieoord in Mijnsheerenland. Een kwartiertje later komen de peuters van KDV Siemenotje uit Heinenoord langs om uit de mond van de burgemeester het verhaal over het geitje te horen. Na het voorlezen brengen de kinderen ook nog een bezoekje aan de dieren van de kinderboerderij.

geitje-erbij_sidell


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren