Sportplatform Lagerhuis in Puttershoek voor sportverenigingen en Politiek van Binnenmaas

212

Puttershoek – Op donderdagavond 22 september organiseren de combinatiefunctionarissen van Welzijn Hoeksche Waard de vierde editie van het Sportplatform. Het Sportplatform is ontstaan als forum voor de sportverenigingen uit de gemeente Binnenmaas.

De combinatiefunctionarissen en de verenigingen kunnen op deze manier collectief kennis en ervaringen uitwisselen. Echter heeft de vierde editie een andere insteek namelijk debatteren. Alle sportverenigingen uit de gemeente Binnenmaas, Bres Accommodaties en de raadsleden van de gemeente Binnenmaas zijn uitgenodigd door Welzijn Hoeksche Waard om deel te nemen aan het sportdebat. De avond krijgt de vorm van het Lagerhuis. De debatten worden geleid door de directeur van Welzijn Hoeksche Waard, Hanneke Vliet Vlieland. Er zal een jury aanwezig zijn om de positieve punten eruit te halen waar in de toekomst op verder gegaan kan worden.

Om 19:30 gaan de deuren open van de IJs en Skeelerclub Puttershoek (Sportlaan 6, Puttershoek) en 20:00 gaan we van start. De avond zal duren tot ongeveer 21:30 en na afloop is er ruimte voor een hapje en een drankje. Mocht u interesse hebben in een deelname kunt u contact opnemen met Welzijn Hoeksche Waard via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.