100% duurzame afvalbakken lijn vanaf nu verkrijgbaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

plasticafvalMaasdam – Uitzicht op een PMD spaarzak met inhoud, welke continu in het zicht hangt, leidt tot een creatieve duurzame oplossing.

Arjon Groeneweg uit Maasdam bedacht hiervoor een afvalbak waar de PMD spaarzak met een beugel kan worden ingehangen. Gebruik makend van een in Nederland duurzaam gefabriceerd kartonnen vat ging hij aan de slag. Na enig denkwerk en aanpassingen aan het vat had het idee vorm gekregen.Eenmaal aan de slag met de PMD spaarzak bleken er meer gebruiks mogelijkheden, ook de traditionele vuilniszak voor restafval kon op deze wijze in het vat worden ingehangen en oud papier kan erin worden verzameld. Zo creëerde hij een duurzame afvalbakkenlijn welke 100% recyclebaar is en een lange levenduur heeft.

IMG_5966 klein

Arjon van beroep fotograaf/illustrator heeft  oog voor vormgeving en zag meer creatieve mogelijkheden in dit product. Zo zijn bijvoorbeeld de afval bakken gemakkelijk te voorzien van kleur, men kan er afbeeldingen teksten of logo’s op aanbrengen. Daarnaast zijn deze vaten ook uitermate geschikt als: opbergbox voor bijvoorbeeld speelgoed, voorraad-, of als opslagbox met optimal volume gebruik. Zefs als meubilair met opbergcapaciteit is dit een ideale oplossing denk hierbij aan meubilair in een beursstand of een kinderspeelhoek. Maar het unieke hieraan is, dat je deze boxen heel gemakkelijk zelf kan decoreren d.m.v. schilderen, tekenen, bestickeren, frezen, zagen enz. zodat je ze een heel fraai uiterlijk kunt geven. De opbergboxen zijn verkrijgbaar als DIY (do it yourself) box om zelf te decoreren

Voorbeelden uit de praktijk zijn te zien op de website www.afvalbox.net

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, via het contact formulier op de website of telefonisch 078-6763992


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren