Wederom een mooie opkomst bij de halfjaarlijkse themabijeenkomst voor ondernemers uit Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Afbeelding ondernemersbijeenkomst kopieCROMSTRIJEN – Gemeente Cromstrijen organiseerde maandag 4 april de eerste ondernemersbijeenkomst van dit jaar, met als thema ‘Iedereen aan (de) slag’. De bijeenkomst vond plaats bij Van Rooijen machinebouw en plaatwerken B.V. Dit bedrijf is gevestigd in Numansdorp en produceert producten uit roestvrijstaal.

Programma  

De avond kon niet beter starten dan met een heerlijk broodje hamburger, bereid door ‘chefkok’ Gerard Verberne. Wethouder Paans heette iedereen welkom en gaf een toelichting op de economische actualiteiten binnen de gemeente. Hierop volgde directeur Gerard Verberne, met een presentatie over Van Rooijen B.V. Als laatste namen Eelco Kingma en Marcella Allart (Werk & Inkomen Hoeksche Waard) het woord en vertelden over de Partcipatiewet. De Participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen, met en zonder beperking, werk vinden bij een gewone werkgever. Aan de hand van praktijksituaties en een dialoog met Petra (werknemer bij Van Rooijen B.V.), werd duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Dat gaf de aanwezigen stof tot nadenken. De avond werd afgesloten met een borrel en gelegenheid om te netwerken.

Volgende ondernemersbijeenkomst 

Komend najaar organiseert Esther Zeegers (bedrijfscontactfunctionaris gemeente Cromstrijen) de volgende themabijeenkomst voor ondernemers. Bent u ondernemer en is er een thema waarover u graag meer informatie krijgt tijdens een ondernemersbijeenkomst? Of vind u het leuk om als gastheer uw bedrijf aan andere ondernemers binnen onze gemeente te presenteren? Laat dit dan weten via[email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.