Echtpaar Van den Boogaard uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

20160419-Echtpaar-Van-den-Boogaard-uit-'s-Gravendeel-60-jaar-getrouwd‘s-Gravendeel – Vandaag dinsdag 19 april zijn de 80-jarige W.J. van den Boogaard en zijn 78-jarige echtgenote T. van den Boogaard-Uitterlinden 60 jaar getrouwd. De heer van den Boogaard viert vandaag ook zijn 81ste verjaardag, een extra mooie feestdag dus!

De heer en mevrouw Van den Boogaard zijn allebei geboren en getogen in ’s-Gravendeel. Samen kregen ze drie kinderen en ze hebben inmiddels zeven kleinkinderen. Gelukkig zijn beiden nog in redelijke gezondheid en fietsen met mooi weer nog graag een rondje op de elektrische fietsen.

De heer Van den Boogaard heeft eerst in de tuinbouw gewerkt, later bij een aannemingsbedrijf. Mevrouw Van den Boogaard heeft haar uren altijd goed besteed in het huishouden.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren