Nieuwe poll: Goed scheiden loont in de Hoeksche Waard is een groot succes. Zet u de grijze container daardoor minder aan de straat ?

0
628

Schermafbeelding 2016-05-02 om 17.44.05HOEKSCHE WAARD -De Hoeksche Waard is zeer goed op weg! Sinds de invoering van Goed Scheiden Loont, gaat het ontzettend goed met het scheiden van afval.

Deze infographic laat duidelijk zien dat inwoners van de Hoeksche Waard bewust omgaan met afval scheiden. Het ingezameld restafval in het eerste kwartaal van 2016 was namelijk slechts 31,5 kg, terwijl er in dezelfde periode vorig jaar nog ruim 56 kg restafval werd ingezameld.

Daarentegen werd van afvalsoorten als GFT, PMD en papier in het eerste kwartaal van 2016 juist meer ingezameld dan in dezelfde periode vorig jaar. Mede door deze successen wordt de inzameling van het PMD-afval dan ook per 1 juli wekelijks uitgevoerd.

Daarom ook de volgende poll:

[poll id=”38″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.