‘s-Gravendeels echtpaar Baldé 60 jaar getrouwd

0
452

IMG_8404‘s-Gravendeel – Op woensdag 18 mei waren de inmiddels 79-jarige A.R. Baldé en de 78-jarige mevrouw A. Baldé-van der Ree 60 jaar getrouwd. De heer Baldé is geboren in Klaaswaal en mevrouw Baldé in Numansdorp.

Na vele verhuizingen en omwegen door Nederland, woont het echtpaar alweer twintig jaar in de Hoeksche Waard. Met name door het beroep van de heer Baldé (in de chemie) heeft het gezin in Ridderkerk, Dordrecht en zelfs nabij Deventer gewoond.Mevrouw Baldé heeft altijd met veel plezier in een winkel gewerkt.

Het echtpaar heeft twee dochters, een zoon en zes kleinkinderen waarmee ze een fijne band hebben. Zeker omdat helaas de gezondheid bij beiden de laatste tijd veel te wensen overlaat, zijn ze blij met de zorg van hun kinderen.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.