De Holländische Abend: een Oerhollands Oranje feest in Westmaas

1029

hollandische-abendWESTMAAS – Vrijdag 7 oktober a.s. kleurt Westmaas ‘Oranje’ met De Holländische Abend, een feest in Hollandse stijl met Nederlandstalige muziek, bier van eigen bodem en lekker eten.

Een gezellige avond in Oranje stijl, dit heeft de organisatie van De Holländische Abend voor ogen. “ We organiseren al een aantal jaren Het Hoekse Bierfest, een complete avond uit in Beierse sferen.  Dit feest is al jaren ruim voor de datum uitverkocht, ook dit jaar weer, aldus Adrie Plomp van de organisatie. Mensen willen nog steeds feest vieren en met de Holländische Abend bieden wij de avond voor Het Hoekse Bierfest nu een avond vol Hollandse gezelligheid aan.  De feesthal aan de Stougjesdijk in Westmaas zal op vrijdagavond 7 oktober geheel in Hollandse sfeer aangekleed zijn. De dresscode voor deze avond is simpel: ORANJE, de kleur die hoort bij Holland. Haal al je Oranje artikelen dus van zolder of uit de kast en kom lekker met je vrienden of collega’s een Hollands feestje vieren!”

Artiesten die deze avond in het Oranje optreden zijn: Ronald van de Lee, Marco den Hollander en Belinda.  Samen met DJ Rene van Dalen maken zij met het Oranje publiek de Holländische Abend compleet. Uiteraard zijn er tijdens de Holländische Abend tal van Hollandse hapjes te verkrijgen.

Tijdens de Holländische Abend vindt ook de de finale verkiezing plaats van de 1e Miss Hoekse Bierfest. De finalisten Jolanda Bal, Brenda Dijkstra en Suzanne Bijnagte strijden deze avond met elkaar om deze titel te mogen dragen. De winnares ontvangt een mooi prijzenpakket en zal door een jury worden verkozen.

Kaarten voor de Holländische Abend kosten € 15, – per stuk en zijn alleen via de ticketshop te bestellen.Ga hiervoor naar: www.hoeksebierfest.com/hollaendischeabend.

Kom je met je “Oranje” vrienden? Bestel dan nu 11 tickets in één keer, en betaal er slechts voor 10!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.