Werkzaamheden op begraafplaats Westmaas

543

dsc00960Westmaas – In december vinden werkzaamheden plaats op de begraafplaats in Westmaas. Er wordt drainage aangebracht onder de graven die nog niet in gebruik zijn. Dit zorgt voor een betere waterhuishouding op de begraafplaats.

Tot nu toe kan er in Westmaas in één laag begraven worden; alle graven liggen naast elkaar. Dankzij het aanbrengen van drainage is begraven in twee lagen mogelijk. Dit heeft een positieve invloed op de capaciteit van de begraafplaats waardoor de komende jaren het begraven in Westmaas geborgd is. 

Alle graven die vanaf nu in gebruik worden genomen hebben dubbele lagen. Dat betekent dat twee overledenen in één graf worden begraven, zoals gebruikelijk op vele begraafplaatsen in Binnenmaas. Dit geldt zowel voor algemene als voor particuliere graven.

De uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kan daardoor zijn dat de werkzaamheden in januari doorgaan. We doen er alles aan om de hinder op de begraafplaats tot een minimum te beperken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.