Lentewandeling in Westmaas met bezoek aan molen en kaasmakerij

0
603

15_Krasse_Knarren_Windlust__001a_Westmaas – Twee gidsen van het Hoeksche Waard Landschap nemen u mee de natuur van Westmaas in op zaterdag 19 maart.De wandeling van ongeveer 2 ½ uur gaat door een natuurgebied, gedeeltelijk laarzen pad ( dus laarzen aan) langs de mooie negentienmorgenvliet.

Wij brengen als eerste een bezoek aan molen “Windlust” in Westmaas waar we een rondleiding krijgen van de molenaar.  Aansluitend tijdens de doorstapwandeling bekijken we de natuur, wij brengen ook  een bezoek aan de schapenkaasboerderij, waar volop lammetjes te zien en te aaien zijn.

  • Er is gelegenheid om kaas en meel  te kopen.
  • Kosten wandeling: 2 euro voor leden, 3 euro voor niet leden.
  • Verzamelpunt in de Breestraat op het plein naast de kerk.
    Vertrek om 14.00 uur.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.