Geen herfstpad maar een hoogzomerpad in ‘s-Gravendeel

251

p1020678‘s-Gravendeel – De vrijwilligers van het Hoeksche Waards Landschap hadden vandaag een herfstpad gepland voor de leerlingen van de groepen 7 en 8 van De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel.

Het HWL beheert een terrein op de plek van het voormalige Immanuel in ‘s-Gravendeel. De kinderen zijn tijdens zo’n pad met uiteenlopende opdrachten bezig om in de praktijk te ondervinden wat er nou allemaal gebeurt als de herfst in aantocht is.
De weergoden kondigden vorige week al tropische weersomstandigheden aan, en dus werd besloten het herfstpad te annuleren en met andere opdrachten voor de dag te komen. Want lekker buiten les krijgen blijft toch de voorkeur krijgen boven les uit een boek in een super warm lokaal!
p1020678
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.