SSS Nog vollop in de race voor promotie naar de 2e klasse!

ROTTERDAM – Na de 2-0 overwinning met 10 man van afgelopen dinsdagavond, moest SSS naar VVOR om de tweede wedstrijd te spelen voor de promotie. SSS kreeg te maken met een VVOR,  die zijn laatste kans zou grijpen, daar ging men van uit. De temperatuur zou een belangrijke rol spelen in het geheel, eigenlijk was het veel te warm om te voetballen.

VVOR begon onder leiding van de scheidsrechter Y Durgunsu en met vijf andere spelers dan afgelopen dinsdag. Maar goed de wedstrijd begon nerveus net als de schrijver van dit stukje. Het spel was niet anders als dinsdag, SSS voetbalde en VVOR speelde weer veel de lange bal. In de 10e en de 14e minuut leverde dat enkele kleine kansjes op. Ik moet zeggen dat VVOR toen iets beter in de wedstrijd kwam. SSS probeerde te blijven voetballen en dat leverde ook wat kansjes op. Gijs van de Zande leverde een gevaarlijke corner af en Max Pelkman een gevaarlijk schot dat net naast ging. Tijd voor een drinkpauze, de wedstrijd kabbelde verder en de spanning was te snijden, langs de lijn. Maar in de 42e minuut was het Frank van Splunter, die raak kopte uit een corner van Feni Bileti, 0-1. Maar geen lang plezier er vanuit een onduidelijk situatie van bal voordeel en buitenspel was het VVOR die uit een klein foutje de 1-1 maakte en dat was gelijk de ruststand. De tweede helft was niet veel anders als de eerste. Martin van der Graaf werd al heel snel gewisseld en Lewis Makengo was zijn vervanger, daardoor ging Dennis de Cauwer weer op de linkerkant lopen en bestreek hij net als verleden week de gehele linkervleugel en kwam een paar keer gevaarlijk door. Eén keer zo gevaarlijk dat de keeper van VVOR hem een duidelijke elleboog uitdeelde, dit werd niet gezien door de scheidsrechter en de assistent, maar voor de mensen langs de lijn was het duidelijk. Een verkeerde stap beweging waardoor Gijs van de Zande geblesseerd het veld moest verlaten en werd vervangen door Stefan Bervoets. De wedstrijd raakte op zijn end en ook de kracht van de jongens. De eindstand is 1-1 dus gaat SSS naar de finale . Dinsdagavond as. is het thuis tegen Sparta om 20.00.uur en de zaterdag er op uit naar Sparta en daar is de aanvang 14.30 uur.

SSS speelde met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen , Geir Sizoo , Jurjen Nienhuis , Martin van der Graaf , (Lewis Makengo) , Stefan Gerritse , Feni Bileti , Emiel Elvers , Frank van Splunter , Gijs van der Zande (Stefan Bervoets)Max Pelkman , Dennis de Cauwer.