Vacature: Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard zoekt een bestuurslid fondsenwerving

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan de activiteiten voor fondsenwerving  in de afdeling? Kunt u  mensen coachen? Bent u een  teamspeler die op vrijwillige basis gemiddeld 4 –6 uur per week vrij wil maken om de afdeling te ondersteunen in het zoeken van financiële sponsoren ? Dan nodigt het Nederlandse Rode Kruis u van harte uit om bestuurslid te worden in de afdeling Hoeksche Waard.

Algemeen

We hebben behoefte aan een solide fondsenwervingsplan dat de basis vormt voor ons beleid in de komende jaren. Daarnaast willen we ons netwerk verstevigen en uitbreiden en goed op de hoogte zijn van kansen op het gebied van sponsorwerving.

Wat ga je doen?

Je brengt (potentiële) sponsoren, subsidieverstrekkers, stichtingen en fondsen in de lokale markt in kaart en benadert deze. Je onderhoudt contacten met bedrijven, organisaties en instanties. Je bedenkt en organiseert lokale fondsenwervende activiteiten en bereidt de jaarlijkse collecteweek voor.

Ook zet je je actief in voor Serious Request.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid deel uit te maken van ’s werelds grootste humanitaire noodhulporganisatie. Je komt te werken in een collegiaal en betrokken team. Het betreft een onbetaalde functie maar we hebben een onkostenvergoeding op basis van gemaakte kosten.

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met de activiteiten van het Rode Kruis. Je bent een zelfstandige meedenker met een praktische inslag en je hebt ervaring met fondsenwerving. Je bent creatief, ondernemend en resultaatgericht; je ziet kansen en speelt hier direct op in. Een gemiddelde tijdsinvestering van 4-6uur per week.

Interesse?

Stuur dan uw CV en motivatiebrief naar Janna van der Sluis : [email protected] Telnr. 06-18493761 of bel met de voorzitter : Gerard Appelman, 078-6734983
Voor meer informatie over het Nederlandse Rode Kruis: www.rodekruis.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.