Politie zoekt daders Inbraak supermarkt ‘s-Gravendeel ( foto’s camerabeelden )

0
2263

‘s-Gravendeel – In de nacht van maandag 1 mei werden politieagenten gestuurd naar een inbraak bij een supermarkt aan de Langestraat. Bij aankomst van de politie trokken de inbrekers meteen vuurwapens en ramden zij een politieauto. Na een zoektocht werd een 18-jarige Hagenaar aangehouden.

De politieagenten waren binnen een minuut ter plaatse en door hun komst werden de inbrekers (vermoedelijk een groep van 6-8 mannen) door hen overlopen. In de bedreigende situatie die hierna ontstond werd er door de politie een schot gelost.  Op de camerabeelden zijn de verdachten te zien tijdens de inbraak. Door met zwaar gereedschap de ruiten van de supermarkt in te slaan, kwamen ze binnen. De verdachten hadden grote lakens of zakken bij zich om de buit, sigaretten, in te stoppen. Het grootste gedeelte van de buit werd overigens in de omgeving terug gevonden. Een van de vluchtauto’s, een grijze Audi A6, werd in de Schelfstraat teruggevonden. Vlakbij, in de Vlasstraat, werd kleding aangetroffen die waarschijnlijk door een van de daders is gedragen tijdens de inbraak. De recherche onderzoekt deze kleding op DNA.

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze inbraak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Afbeeldingen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.