Waterbus in Oud-Beijerland groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – De Waterbushalte Oud-Beijerland: De passantensteiger van de Haven van Oud-Beijerland is een groot succes! De steiger vindt u achter de dijk bij Werelds aan de Kade.

In het noorden van de Hoeksche Waard, direct aan het Spui, ligt Oud-Beijerland; het dorp dat van oudsher een streekfunctie heeft en veel winkels en horeca biedt. 

Het centrum van Oud-Beijerland is indrukwekkend door de haven en de historie, bruisende horeca en het opvallende winkelaanbod. Hier kunt u naar hartenlust winkelen in bijzondere boetiekjes en speciaalzaken en tussendoor ontspannen iets drinken in een van de mooie horecagelegenheden, waar u gastvrij ontvangen wordt. Sfeervolle evenementen maken dat bezoekers Oud-Beijerland het hele jaar door weer weten te vinden. Meer informatie over Oud-Beijerland!

Verder is het dorp een prima startpunt om met de fiets de mooie Hoeksche Waard te ontdekken.  Oud-Beijerland, daar beleef je het!

Korting krijg je hier op vertoon van je Waterbusticket:
* 15% korting op alle consumpties bij restaurant Natuurlijk! aan het Spui
* 10% korting op de totale factuur bij restaurant ‘t Kookhuys


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.