Inloopspreekuur over slechtziend- en blindheid in Oud-Beijerland

0
223

Oud-Beijerland – Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op vrijdag 18 augustus van 14:00 uur tot 16:30 uur te vinden in de bibliotheek in Oud-Beijerland Centrum.

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat. De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

  • Waar: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
  • Datum: 18 augustus
  • Tijd: 14.00 tot 16.30 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.