Ravage op A29 richting Rotterdam vanwege ongeval tussen busje en vrachtwagen

1748
Foto: Politie Hoeksche Waard

NUMANSDORP – Gevaarlijke verkeersbewegingen van de bestuurder van een busje veroorzaakte een geschaarde vrachtauto vol met lading die over de weg verspreid lag aan het begin van maandag avond 4 december. Het busje eindigde daarna in de vangrail , de bestuurder ervan in het ziekenhuis.

Een onderzoek naar alcohol en/of middelengebruik volgt. Uit onderzoek bleek dat rijbewijs van bestuurder bestelbus ongeldig was verklaard. De opruimwerkzaamheden op de A29 zijn nog in volle gang en de A29 richting Rotterdam is tot 22.00 uur dicht tussen Numansdorp en Oud-Beijerland.

Het advies is om te rijden via de Moerdijkbrug.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.