Sint herenigd met pieten op de Bouwsteen

279

‘s-Gravendeel – De afgelopen dagen heeft Sinterklaas overnacht in een caravan op camping Polderland bij ‘s-Gravendeel. De pieten sliepen in tentjes er om heen.

Zo hoefde hij niet ver te rijden om in ‘s-Gravendeel pakjes te bezorgen. Vanochtend is hij met caravan en al ingehaald aan De Vlasakker door leerlingen van cbs De Bouwsteen. Aldaar werd Sinterklaas gelukkig ook weer herenigd met twee pietjes die al enkele dagen vermist waren. Ze waren de kou ontvlucht en hadden besloten hun tentje op te zetten op het podium van De Bouwsteen. Aldaar werden ze dit weekend ‘op heterdaad’ betrapt door een van de camera’s die in de school hangen.

Foto: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.