De Schelf organiseert kerstmarkt voor voedselbank Hoeksche Waard

349

‘s-Gravendeel – Basisschool De Schelf uit ‘s-Gravendeel organiseert donderdagavond 21 december een kerstmarkt in de school. Op deze markt verkopen kinderen geknutselde spullen, zelfgemaakte koekjes en andere lekkernijen. Daarnaast staan er ook een aantal bedrijven uit de omgeving van ‘s-Gravendeel op de kerstmarkt.

Met behulp van een open podium, een DJ en een lekker drankje belooft de kerstmarkt een groot succes te worden.Van de opbrengst worden cadeautjes gekocht. Vrijdag worden deze cadeautjes aan de voedselbank gegeven. Zij zullen de cadeautjes uitdelen aan de kinderen die dan de voedselbank bezoeken. Het motto van De Schelf, “Goed voor elkaar”, wordt zo extra benadrukt.

Kom gezellig langs op de kerstmarkt! De kerstmarkt start om 18.00 uur en is rond 19.30 uur afgelopen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.