A world of mantra music

106
STRIJEN – Op zondagochtend 20 januari wordt er in centrum Spiritual Balance in Strijen een mantra-meezingochtendgeorganiseerd door “A&L, a world of mantra music”. De zangeressen begeleiden zichzelf op onder andere harmonium, native flute, drum, ngoni en nemen de gasten mee op een muzikale reis langs de mooiste mantra’s.
 
De mantra’s worden gezongen in het engels, sanskriet, japans; de teksten krijg je op papier
om heerlijk uit volle borst mee te kunnen zingen. In de korte pauze zijn er hapjes en drankjes.
 
Deze ochtend is op basis van een vrijwillige bijdrage. Aanvang 11.00 uur, einde 13.30 uur. Locatie Boompjesstraat 27, Strijen. Aanmelden kan via tel/app 06-53518321 of 06 83248170, of via [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.