Echtpaar Snijders uit Numansdorp 60 jaar getrouwd

421

Numansdorp – Felicitaties voor een diamanten paar. Een mooie bos bloemen en een telefoontje. Hiermee feliciteerde locoburgemeester Harry van Waveren het diamanten bruidspaar Snijders-Den Ouden met hun huwelijksjubileum.

Jan (85) en Truus (82) gaven elkaar op 7 april 1960 het ja-woord; precies 60 jaar geleden. Jan komt uit Numansdorp en Truus uit Cillaarshoek. Na hun trouwen betrok het echtpaar een huis in Numansdorp. Sinds 48 jaar wonen zij op de Middelsluis. Jan en Truus genieten erg van het leven: Jan brengt sinds jaren maaltijden rond bij senioren, samen genieten ze van hun 3 kinderen, klein- en achterkleinkinderen. En als het even kan gaan ze er graag met de caravan op uit!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.