Groene lijnen in Numansdorp,Puttershoek en Oud-Beijerland laten los, Is het bonnetje er nog ?

2522
Foto Len van der Heiden

Hoeksche Waard – De van de week aangebrachte lijnen die moeten zorgen voor looproutes en de 1,5 meter afstand   als maatregel tegen Corona in de winkelcentrums van Numansdorp, Puttershoek en Oud-Beijerland liggen los.

Hoe de lijnen los geraakt zijn is niet bekend. Mogelijk heeft de regen ervoor gezorgd dat de lijm los heeft gelaten of heeft iemand de lijnen losgetrokken. Op de Facebook Numansdorp in het heden reageren inwoners  met reacties zoals: Is het bonnetje er nog?, zou het losgetrokken zijn?

Inmiddels krijgen we ook foto’s uit Puttershoek van Makelaar  Jens de Jong die laat zien dat ze daar ook los zijn geraakt. En bewoners uit Oud-Beijerland laten ook weten dat daar de stickers los zijn.

De stickers in Puttershoek laten ook los. Foto Jens de Jong

 

 

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.