De Hoeksche Waardse Senioren Partij doet niet mee aan de komende gemeenteraadsverkiezingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het enig raadslid van de Senioren Partij, Leen van Prooijen, zal natuurlijk wel de huidige raadsperiode afmaken. Ondertussen beraad hij zich of er nog een politiek vervolg komt na deze raadsperiode

Hoeksche Waard – Het betreurt het bestuur van de Hoeksche Waardse Senioren Partij te moeten aankondigen dat de inbreng van de Senioren Partij  in de gemeenteraad zal eindigen met de verkiezingen op 16 maart volgend jaar.

De reden is dat de partij niet de groei heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren waarop gehoopt was. Verder is het aantrekken van voldoende nieuwe kandidaten voor de kieslijst niet succesvol gebleken, waardoor het voortbestaan van de partij in de komende raadsperiode niet is te garanderen.

Om weer een periode in de gaan met een eenmansfractie was niet gewenst omdat de invloed op de besluitvorming te gering is. Er zitten al snel teveel splinterpartijen in de gemeenteraad wat de besluitvorming niet ten goede komt, vindt het bestuur.

Het enig raadslid van de Senioren Partij, Leen van Prooijen, zal natuurlijk wel de huidige raadsperiode afmaken. Ondertussen beraad hij zich of er nog een politiek vervolg komt na deze raadsperiode.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.