Ouder & Kind workshop De Grote Oversteek in de Open Hof kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Afscheid nemen van de basisschool en starten in de brugklas: het is een enorme verandering. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders/opvoeders. Tijdens deze workshop nemen jullie alvast een kijkje in de wereld die komt. Je praat samen over waar je zin in hebt, kinderen interviewen hun ouders over hoe zij de brugklas vonden en met z’n tweeën bedenk je hoe je elkaar de komende tijd kunt helpen. 

Tijdens een creatieve ontdekkingstocht raak je samen met je zoon of dochter aan de praat over wat je van de komende periode verwacht en wat je samen belangrijk vindt.De avond wordt georganiseerd door de kerkelijk werkers en jeugdleiding van

Protestantse kerk De Open Hof en is speciaal bedoeld voor opvoeders en kinderen die in groep 8 van de basisschool zitten van zowel openbare als christelijke scholen.

Datum: donderdag 30 mei, van 19.00 – 20.00 uur.

Locatie: de Huiskamer van De Open Hof, W. van Vlietstsraat 2a, Oud-Beijerland. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Hanneke Blom [email protected] , tel. 06 57323416 of Altina Verhorst [email protected], tel. 0642414737. Opgeven is gewenst maar hoeft niet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren