Onder de 23 voetbaltoernooi in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageStrijenOp Hemelvaartsdag strijden spelers onder 23 jaar van 7 Hoekschewaardse verenigingen om de Kruijthof Bandenservice Bokaal.  Reeds vanaf 1992 wordt dit toernooi georganiseerd; dit wordt de 3e editie onder de vlag van Kruijthof Bandenservice, gevestigd in Numansdorp.

Vanaf 9.30 uur strijden in poule A de teams van SSS, VVGZ, VVOR, ’s-Gravendeel en Binnenmaas tegen elkaar en in poule B Leonidas, NSVV, ZBVH, OSV en gastheer Strijen.

Om 14.15 uur beginnen de kruisfinalewedstrijden en om 15.00 uur de finalewedstrijden. De wedstrijden staan onder leiding van de KNVB-scheidsrechters Jaap van Drunen, Yusuf Durgunsu, Remco v.d. Hul en Leo Versendaal. Rond 15.30 uur zal directeur John Kruijthof de prijsuitreiking verrichten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren