Drumband Wilhelmina uit Numansdorp kampioen der lage landen in middenklasse

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DSCF0029Cromstrijen De sterk verjongde drumband van muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp leverde zondag 8 juni op het kampioenschap de lage landen in Hamont [België] een topprestatie. Met 91,75 punten werd een eerste prijs cum laude [met lof] behaald.

Over twee wedstrijddagen kwam daar in de op één na hoogste wedstrijdklasse niemand boven waardoor de titel mee naar Numansdorp ging. De band kwam om de integratie van de jeugd goed te laten verlopen bewust een klasse lager uit dan met louter de seniorenleden. Met maar liefst een kwartgedeelte jeugd in de bezetting werden o.l.v. instructeur Jan Schipper en tambour-maître Jaco Timmerman de werken White Hill en Entrez Arena zeer succesvol uitgevoerd. Volgend seizoen wil de band met een grote bezetting deze lijn in de hoogste klasse doortrekken


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren