Rensafari door de wildernis van Tiengemeten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

_J002794TIENGEMETEN – Samen met een gids van Natuur Monumenten ren je op zaterdag 28 juni naar de uiterste westpunt van Tiengemeten. Het eerste deel van de route is semiverhard, maar daarna ren je dwars door de ruigte van de wildernis over onverharde paden. Onderweg stopt de gids een aantal keer bij bijzondere uitkijkpunten zoals de rietheuvel en de uiterste westpunt van het eiland. Hier kun je heel even uitblazen en je overgeven aan de totale rust van de natuur. De route is ongeveer 13 kilometer en duurt ongeveer 2 uur (inclusief de momenten waar de gids wat vertelt). Ervaar Tiengemeten op een totaal andere manier en ren mee!

Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Tiengemeten

Praktisch:
De rensafari is bedoeld voor de geoefende renner (snelheid 10 kilometer per uur)
Draag renschoenen zonder spikes en een lange renbroek

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein in Nieuwendijk vlakbij de pont.
Neem de pont van 11.00 uur in Nieuwendijk (Navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). De pont kost 4,50 voor volwassenen. Leden van Natuurmonumenten krijgen 0,50 korting op de pontkosten (neem de ledenpas mee). Je kunt een pontkaartje kopen in het Infopunt in de haven van Nieuwendijk of via de website. Zorg dat je een half uur voor vertrek van de pont aanwezig bent. We nemen om 13.10 uur de pont terug vanaf Tiengemeten.

WAAR & WANNEER

  • Wanneer: zaterdag 28 jun 2014 – 11:00 uur tot 14:00 uur
  • Waar Tiengemeten

Vertrekpunt:

  • Tiengemeten, parkeerplaats bij de veerpont
  • Nieuwendijk 1
  • 3284 BEZuid-Beijerland
  • Routebeschrijving

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page