Schetsontwerp wonen aan de Kreek Poortwijk Oud-Beijerland enthousiast ontvangen

0
720

pr-so-ontwerp1Oud-Beijerland – Wonen aan de Kreek heeft het schetsontwerp voor haar appartementengebouw vastgesteld. De vijf woonlagen met volstrekt verschillende woningen zullen op de halfverdiepte garage gebouwd worden. Alle appartementen krijgen hun woonkamer op het zuiden. Aan de noordzijde komt de toegang met liften.

Het schetsontwerp van RoosRos architecten in Oud-Beijerland geeft de mogelijkheden weer waaruit de nieuwe eigenaren nog een keuze kunnen gaan maken. In de afbeelding zijn verschillende terrassen en raampartijen te zien, waarvoor nog een keus gemaakt moet worden. Overleggen daarover vinden inmiddels plaats. Belangrijk is dat het uiteindelijke resultaat ook bij het kwaliteitsteam van PoortwijkIII in de smaak valt, temeer daar dit gebouw richtinggevend zal zjjn voor de twee volgende gebouwen die later aan de Kreek zullen komen.

Meer info kan je vinden op www.wonenaandekreekpoortwijk.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.