Open Huis LifeStyleCenter in Oud Beijerland op zaterdag 13 september

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

logo-fit&fun-lc_defOUD-BEIJERLAND – LifeStyleCenter Fit & Fun zet zaterdag 13 september vanaf 12.30 uur de deuren wagenwijd open om het pand aan de Steenenstraat 8 in Oud-Beijerland, met een nieuw concept en in een nieuw jasje aan het publiek te laten zien.

Initiatiefneemsters zijn Esther Putkamer en Marjanne Groeneweg, 2 voormalige PlanZetonder-neemsters die de samenwerking hebben gezocht en geïnspireerd zijn tot hun gezamenlijke initiatief FLOW!me (Fancy Local Opportunity for Women) van waaruit het LifeStyleCenter is ontstaan. Girlpowerr hebben ze beiden hoog in het vaandel. De een als eigenaar van het naaicafe/naaiatelier en de ander als vitaalcoach, oftewel zoals ze zelf steeds als grapje zeggen ‘zij is van de fit en zij is van de fun’. Het LifeStyleCenter is bedoeld als een ‘verzamelgebouw’ voor lokale onderneemsters die door de enthousiaste samenwerking en het onder één dak zijn met diverse gebieden van lifestyle een breed en divers publiek kunnen aanspreken. Dus zowel op gebied van coaching, behandeling, therapie en training als hobby, vrije tijdbesteding, workshops, cursus en verzorging.

De afgelopen weken is er met veel enthousiasme en inspiratie verbouwd en geverfd in het witte pandje aan de Steenenstraat. Ze kijken dan ook met veel plezier uit om weer in bedrijf te zijn op hun nieuwe gezamenlijk werkplek en nodigen dan ook graag iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te proosten op hun nieuwe Oud-Beijerlandse initiatief.

Ze willen met het LifeStyleCenter inspelen op de lifestylebehoeften c.q. -wensen van de inwoners van de Hoeksche Waard e.o. Kunnen bieden wat er leeft in de lokale gemeenschap. Dus niet alleen qua visie met hun individuele bedrijven, als ook met aandacht voor de bredere visies betreffende gezondheid, duurzaamheid, voeding, gebruik natuurlijke materialen, zuiverheid, puurheid, eerlijkheid (fair), samenwerking en hergebruik stoffen en materialen (vintage)..

De volgende LifeStyleCenter Fit & Fun onderneemsters bijten al het spits af in de maand september:

  • Esther Putkamer: Naaiatelier en Naaicafe For 2 Have
  • Marjanne Groeneweg: IN EVEN(GE)WICHT VitaalCoaching
  • Praktijk PaulineBruins NLP, Drama & Dans
  • Lynn Ganga: GC Studio
  • Astrid Rosendaal: Astrid Rosendaal HAPTOTHERAPIE
  • Rosalie Stolk & Wilma Klomps: Tai Chi Tao
  • Sonja Zuidema: TotaCura Behandelt
  • Daniëlle de Wilde: Fotografie Daniëlle de Wilde
  • Fabrina Willemse: Swing it Back koor en Zing je Lied

In huis zijn er dus al de volgende lifestyledisciplines:

Naaiatelier met Naaicafe For 2 Have (volwassenen en kinderen); Kinderworkshops; VitaalCoaching; Personal Training; LifeCoaching; Wandelcoaching; Fit & Fun Krachtsporttraining; Bootcamptraining; Fit & Fun Junior Sporttraining (5-8, 9-12 jaar); NLP Coaching; Drama en Dans (Buikdansen en Oriëntaalse dans); Nagelstudio; Handgemaakte zilveren sieraden; handgemaakte deco en home en shopstyling; Haptotherapie; Tai Chi; Massagetherapie; Fotografie; Workshops; Zangles; Zingen in klein koor; Lezingen; Trainingen; Kinderfeestjes; Evenementen en Speciale thema-avonden/dagen zoals bijv. de ‘vriendinnenavonden Bling Bling’..

Ook deel uit willen maken van het LifeStyleCenter? Er is ook ruimte voor flexgastondernemerschap in de vorm van het huren van diverse formaten werkruimtes voor behandelingen, coachingsactiviteiten, workshops, trainingen, lezingen, vergaderingen e.d. per dagdeel en/of vaste dagen per maand, langere periode of zelfs voor een jaar. Voor meer info kunt u mailen naar [email protected] t.a.v. Esther Putkamer en/of Marjanne Groeneweg..


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren