Dutchglow en Sunglow Festival op Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

10155274_418124161665653_1874704241_nMIJNSHEERENLAND – Op vrijdag 12 september en zaterdag 13 september vinden er twee evenementen plaats op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg 7a in Mijnsheerenland.

Dutchglow is op 12 september van 17.00 tot 1.00 uur en het Sunglow Festival is 13 september van 13.00 tot 23.00 uur.

Beperken van geluidsoverlast
Vanwege de ligging van het recreatieoord en de aard van de evenementen, is het vrijwel onmogelijk het geluid van de muziek te beperken tot alleen het terrein zelf. Om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken is een maximum gesteld aan het toegestane geluidsniveau. Op vrijdagmiddag 12 september wordt de geluidsapparatuur ingeregeld. Dit gebeurt in overleg met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, die tijdens de evenementen ook metingen ter controle verricht.

Heeft u tijdens de evenementen toch klachten? Neem dan contact op met de speciaal voor die dag ingestelde klachtenlijnen: 0186 – 606 160 en 0186 – 606 165.

Recreatieoord gesloten
Het Recreatieoord Binnenmaas is bovengenoemde dagen gesloten voor overige bezoekers. Dit houdt in dat de kinderboerderij, de speeltuin, de attracties, de bootverhuur en de openbare wandelpaden op die dagen niet toegankelijk zijn voor publiek.

Restaurant Binnenmaas en Pannenkoekenhuis Peter Pan zijn wel open.

Op woensdag 10 en zondag 14 september is het Recreatieoord Binnenmaas, maar vanwege werkzaamheden moeilijk bereikbaar. De speeltuin en de attracties zijn toegankelijk via de ingang aan de parkeerplaats bij het Pannenkoekenhuis Peter Pan.

De kinderboerderij is open op 10, 11 en 14 september en het best bereikbaar per fiets. Auto’s kunnen bij uitzondering geparkeerd worden aan de Vrouwehuisjesweg in de daarvoor bestemde parkeervakken, ter hoogte van het gebouw van gemeentewerken en Bres Accommodaties BV. Van daaruit is de kinderboerderij via de fietspoort lopend te bereiken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren