700 man op de bon bij grote verkeerscontrole Heinenoord.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

politie-logoHeinenoord – De politie heeft donderdag 9 oktober bij de Heinenoord een verkeerscontrole tien bestuurders aangehouden om de veiligheid te vergroten. Daarnaast krijgen 700 bestuurders binnenkort een bekeuring op de mat.

De controle is gehouden tussen 14.00 en 22.30 uur bij de Heineoord met behulp van onder andere ANPR zowel aan de linker en rechterzijde van de A29. Tien bestuurders zijn aangehouden, waaronder een man zonder vaste woon of verblijfplaats omdat hij een busje pepperspray bij zich had. Zes bestuurders zijn aangehouden omdat ze gesignaleerd stonden voor uiteenlopende zaken waardonder een bestuurder voor het uitzitten voor 54 dagen gevangenisstraf. Een bestuurder is aangehouden op verdenking van witwaspraktijken en nog eens twee mensen zijn aangehouden in verband met de wet ID. Twee bestuurders moesten hun auto laten staan omdat de auto niet gekeurd bleek te zijn. Zij moesten hun auto weg laten takelen.

Ruim 650 bestuurders reden te hard, waarvan de hoogst gemeten snelheid 161 km/h was waar 120 km/h is toegestaan. Nog eens vijftig bestuurders hebben direct een bekeuring gekregen voor verschillende overtredingen waaronder overbelading en ontzegging rijbevoegdheid. De politie heeft 3.591,00 euro aan openstaande boetes geïnd. De belastingdienst heeft 74.749,00 geïnd en heeft 17 auto’s in beslag genomen. Op vijf auto’s is beslag gelegd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren