Feestelijke opening nieuwe winkel ‘2e Hands een 2e Kans’

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Het nieuwe onderkomen van '2e Hands, een 2e Kans' is veel ruimer en ook overzichtelijker ingericht. (Foto: Arie Pieters©)
Het nieuwe onderkomen van ‘2e Hands, een 2e Kans’ is veel ruimer en ook overzichtelijker ingericht. (Foto: Arie Pieters©)

‘s-Gravendeel – Afgelopen zaterdag 4 oktober werd in ‘s-Gravendeel het nieuwe onderkomen van de unieke ‘winkel’ in tweedehands spullen; ‘2e Hands, een 2e Kans’ in de Kerkstraat geopend. Klanten werden getrakteerd op koffie (of thee) met gebak. 

‘2e Hands, een 2e Kans’ is sinds oktober 2013 op zaterdagen geopend en de opbrengsten van de verkoop gaan naar diverse goede doelen. De oude ruimte, die overigens maar een goede tien meter verwijderd is van het nieuwe winkelpand, begon echter te klein te worden. Met name het aanbod van kleren en boeken was dusdanig dat met name de kleren echt een eigen plek verdienden in de winkel. Maar gelukkig werd er pal naast de oude ruimte een ander, groter onderkomen gevonden. De opstelling van de artikelen is hierdoor veel overzichtelijker, er is voor de klanten meer ruimte om te lopen (waardoor ook mensen met een rollator, of rolstoel er zich makkelijker kunnen bewegen) en de kleren hebben een prominentere plaats gekregen. Marja van der Linden van ‘2e Hands, een 2e Kans’ was dan ook erg blij met de nieuwe winkelruimte in de Kerkstraat en ook met de hoge opkomst tijdens de ‘heropening’. De opbrengsten gaan naar goede doelen, zoals de Stichting ALS (een spierziekte) en de Stichting NCFS (een stichting die zich inzet voor taaislijmziekte patiënten). Wie meer informatie wil over ‘2e Hands, een 2e Kans’ kan een mailtje sturen naar: [email protected] Maar natuurlijk kan men op een zaterdag ook even binnenlopen in de nieuwe ‘winkel’ aan de Kerkstraat in ‘s-Gravendeel. Men is onder de naam; ‘Voor het Goede Doel’ inmiddels ook te vinden op facebook.

Het aanbod in de winkel is erg uiteenlopend, van oude LP’s tot boeken, van oud speelgoed tot kleding en ook glaswerk, beeldjes, DVD’s enz. is er te koop voor hele vriendelijke prijzen.

Door Arie Pieters Publiciteit en Fotografie

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren