Drie naturalisaties in de gemeente Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_0277CROMSTRIJEN – Tijdens de naturalisatieceremonie op 30 oktober 2014 ontvingen de heer L.S. Shabo, Mevrouw M. Kruit-Srisawat en de heer R.R.C. Gonapinuwalage door het afleggen van de eed de Nederlandse nationaliteit. Als cadeau kregen zij van burgemeester Jan Luteijn de Nederlandse vlag overhandigd.

De heer L.S. Shabo is geboren in Bagdad, Irak. Hij kwam samen met zijn vrouw en dochter uit Irak naar Nederland. Zij wonen sinds 2003 in Numansdorp. Zijn vrouw is in 2014 genaturaliseerd en zijn dochter in 2008.

Mevrouw M. Kruit-Srisawat is geboren in Lop Buri, Thailand. Zij trouwde in 2011 met de heer R. Kruit. Zij wonen sinds 2012 in de gemeente Cromstrijen.

De heer R.R.C. Gonapinuwalage is geboren in Galle, Sri Lanka. Hij trouwde in 2009 in Sri Lanka met mevrouw M. Gonapinuwalage-van Dorp. In 2010 kwam de heer Gonanipuwalage naar Nederland. In 2010 kregen ze dochtertje Fee.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren