Heinenoordtunnel op de A29 vanavond niet dicht, Veer Hekelingen – Nieuw-Beijerland vaart wel

1025
Archieftoto Heinenoordtunnel - Foto Qphoto

Ongeluk-Heinenoordtunnel-Woensdag-21-mei-2014-Foto-Jefrrey-Groeneweg-Q-PhotoHEINENOORD – De geplande werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel gaan donderdag 29 op vrijdag 30 januari  niet door in verband met de weersverwachting.

De tunnels moeten onder andere in de nacht ook goed bereikbaar zijn voor de hulpdiensten en strooiwagens vandaar dat de werkzaamheden niet doorgaan en de Heinenoordtunnel in de nachtelijke uren voor iedereen geopend is.

De Veer Hekelingen – Nieuw-Beijerland vaart wel gewoon gratis de eerste 2 nachten van de afsluitingen werden er  per nacht ruim 200 voertuigen overgevaren.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.