Buitendijk langer aan het roer bij korfbal vereniging Ventura Sport

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

korfbal_tcm79-34322STRIJEN – Afgelopen week is Ventura Sport met trainer Arthur Buitendijk een langere verbintenis overeen gekomen. Arthur Buitendijk is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij Ventura Sport, en de samenwerking wordt met één jaar verlengd.

De weg die ingeslagen is, bevalt van beide kanten goed. De komende jaren staan voor Ventura Sport in het teken van doorontwikkeling van de jonge selectie en aansluiting bij de bovenkant in de 3e klasse. De coaching van team 2 zal, net zoals dit seizoen, volgend seizoen worden ingevuld door Gert-Jan Buitendijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren