Expositie Margot Deden in gemeentehuis Oud-Beijerland

0
307

Margot DedenOUD-BEIJERLAND – In de ondertrouwkamer in het gemeentehuis is vanaf woensdag 1 april tot 1 juli 2015 een expositie te zien van Margot Deden uit Strijen.

Schilderijen, etsen, keramiek en collages worden er getoond. Vanwege de plek heeft zij werk opgezocht dat verwijst naar de liefde. Ander werk heeft het thema huisje/boompje/beestje: ieder mens over de hele wereld wil graag een eigen thuis. Het thema vogel, mens & veren gaat over vrijheid en verlies.

Gedichten, liedjes, kinderen, de natuur, het zijn allemaal bronnen van verwondering, die zij op eigen wijze visualiseert. Herman van Veen zingt ‘alles wat er niet toe doet, doet ertoe’ en dat kenmerkt ook het werk van Margot.

Op haar website is meer te lezen over de kunstenaar en haar werk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.