Binnenmaas wethouder Arie Mol traint mee met Zwem- en Waterpolovereniging ZVS ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image‘s-GravendeelWoensdag 20 mei 2015 is dhr. Arie Mol, wethouder van Sport binnen de gemeente Binnenmaas, bij Zwem- en Waterpolovereniging ZVS geweest. De wethouder is uitgebreid geïnformeerd over de prestaties van het afgelopen waterpolo- en zwemseizoen. Daarnaast heeft hij uitleg gekregen over de verschillende projecten die gestart zijn in het kader van het 35-jarig jubileum wat onze vereniging dit jaar zal vieren.

Als oud-organisator van de ’s-Gravendeelse nachtzwemmarathon is de heer Mol verheugd met de nieuwe organisatie van dit jubileumevenement. Het evenement is gepland als de afsluiter van het huidige seizoen van vrijdag 26 op zaterdag 27 juni 2015 tussen 19:00 – 07:00 uur.

Uiteraard is de wethouder zelf ook te water gegaan. Met tips van de trainers lukt het hem toch heel snel zijn techniek te verbeteren. Dit schept natuurlijk ook verwachtingen. ZVS rekent nu op deelname van een team uit naam van de gemeente Binnenmaas.

Net als vroeger nodigt ZVS, naast zwemmers en liefhebbers, alle verenigingen en bedrijven in de regio uit om teams te vormen en deel te nemen. Het is overigens nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de nachtzwemmarathon. Dit kan heel eenvoudig via www.zvs.nu/nachtzwemmarathon en is mogelijk tot 31 mei 2015.

Foto: Ton Luijkx


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.