Dierenambulance Hoeksche Waard en HoekschGoed slaan handen ineen voor hulp aan gewonde (aangeslagen) dieren!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Dierenambulance

STRIJEN Per juli 2015 zijn de Dierenambulance Hoeksche Waard en HoekschGoed in Strijen een samenwerking aangegaan.

Een zwaan op het treinspoor? Een buizerd in prikkeldraad? -> De vrijwilligers van de Dierenambulance schieten te hulp!

De Dierenambulance is 7 dagen per week 24 uur per dag bemand door vrijwilligers en zij staan altijd klaar voor alle dieren met of zonder eigenaar.De Dierenambulance heeft als werkgebied de gehele Hoeksche Waard, zowel in de bebouwde kom als buiten de bebouwde kom.Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is opgericht in 1985 in samenwerking met de kynologenclub en dierenartsen. Inmiddels is de Dierenambulance Hoeksche Waard al jaren een zelfstandige stichting. www.Dierenambulancehw.nl

De stichting is in haar bestaan volledig afhankelijk van vrijwilligerswerk en het krijgen van giften en donaties.

Doneer uw gebruikte goederen via HoekschGoed voor Dierenambulance!

Vrijwilligster Nicolette Rotteveel van de Dierenambulance kwam privé iets inleveren bij HoekschGoed om haar goed een tweede leven te geven.

Omdat ze aangaf er zelf niks voor te willen ontvangen heb ik aangegeven dat Nicolette haar opbrengstdeel dan aan een Goed Doel kan schenken, welk Goed Doel je bij HoekschGoed zelf kan bepalen. Hieruit kwam voort dat Nicolette bij de Dierenambulance werkt en ze haar opbrengstdeel dan graag aan de Dierenambulance wilde doneren.

Vervolgens is besloten om een samenwerking met elkaar aan te gaan, waardoor mensen hun gebruikte goederen ook kunnen aanbieden ten gunste van de Dierenambulance!

Uw kast, tafel, vaas, speelgoed, knuffelbeer, fietsenrek, koffer biedt hulp aan een zwaan, eend, buizerd en andere dieren!

Wie is HoekschGoed?

HoekschGoed bemiddelt voor en verkoopt ook uw tweedehands goederen. Dus heeft u goederen die u nog een tweede leven gunt maar geen zin in de verkooprompslomp? Biedt uw goederen aan bij HoekschGoed! Kijk eens op www.hoekschgoed.nl om op idee te komen voor uw gebruikte goederen die een tweede leven verdienen. En misschien redt u daarmee ook een leven van een aangeslagen dier?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking en de mogelijkheid om uw goederen ook te verkopen met als Goed Doel De Dierenambulance? Neemt u dan contact op met [email protected] of bel met 06-19293011.

Op de hoogte blijven van HoekschGoed? Volg ons op Facebook: www.facebook.nl/hoekschgoed en/of op Twitter: www.twitter.com/hoekschgoed!

Kent u onze cadeaubon actie op Facebook al?

Bij iedere extra 100 volgers van onze HoekschGoed Facebook pagina verloten we telkens een HoekschGoed cadeaubon ter waarde van €25,00! Dus “like” onze HoekschGoed Facebook pagina en volg ons!   www.facebook.com/hoekschgoed

Tot een volgende keer!

Groet,

Annette de Heus

annet

Hoekschgoed


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren