Echtpaar Visser uit ‘s-Gravendeel 65 jaar getrouwd

673

’s-Gravendeel – Op maandag 28 september was het 65 jaar geleden dat de heer J. Visser (89) zijn ja-woord gaf aan mevrouw M. Visser-Naaktgeboren (85).Beiden echtelieden zijn geboren en getogen in Strijen maar wonen sinds achttien jaar in ’s-Gravendeel. Intussen wonen ze zeer tevreden in het verzorgingstehuis aan het Weegje in ’s-Gravendeel.

De heer Visser heeft vroeger bij een boer gewerkt. De laatste jaren tot aan zijn VUT werkte hij bij de Provinciale Waterstaat in de Rhoonse Grienden.Het echtpaar heeft maar liefst 6 kinderen, 6 schoonkinderen, 21 kleinkinderen en 24 achterkleinkinderen. De heer en mevrouw Visser genieten volop van deze gezelligheid!

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brengen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

20150929-Bezoek-burgemeester-echtpaar-Visser-'s-Gravendeel-65-jarig-huwelijk


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.